Koguduses on uus noortejuht

Alates 1. märtsist 2022 töötab koguduses noortejuhina DESIRÉ MÄGI.

„Minu vanemad liitusid Kaarli kogudusega juba enne minu sündi. Seega olen olnud kirikuga mingit moodi seotud juba pisikesest peale. Kuigi sain palju lapsepõlves koos vanematega kirikus käia, siis ise liitusin kogudusega 2019. aastal, kui otsustasin, et soovin tulla leerikooli ning saada ristitud. Eelmisel aastal käisin lihtsalt vabatahtlikuna noorteleeri grupiga laagris, kus tuli jutuks minu õpitav eriala ning mulle anti isegi võimalus noortele õhtuprogrammi teha. Mõni aeg hiljem võttis minuga ühendust õpetaja Jaak Aus ning alates märtsi algusest olengi ametlikult Kaarli Kooli ja koguduse noortejuht. 

Hetkel lõpetan Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias kogukonnahariduse ja huvitegevuse eriala, mis võtab hästi kokku selle, mida uues rollis tegema hakkan. Minu esimesed sammud noortejuhina on õppida tundma kooli õpilasi ja osaleda erinevate ürituste korraldamisel. Osalen noorteleeri grupi leeritundides ja laagrites ning soovin kevadel esimest korda korraldada ka noorteõhtu. 

Varasemalt lõpetasin Tallinna 32. Keskkooli teatriklassi. Tegutsesin aktiivselt kooli ürituste korraldamise meeskonnas ning need on ühed parimad mälestused minu koolis veedetud ajast. Koostöös kooli huvijuhiga saime väga palju ise tegutseda ja ise proovida ürituste organiseerimist ning sealt kasvas soov ka ise noorsootööd õppima minna. Minu kooli kogemus on mind palju inspireerinud ning nüüd soovin luua keskkonna, kus saaksin pakkuda selliseid kogemusi Kaarli Kooli lastele ja noortele ning seeläbi ka kõigile teistele koguduse liikmetele. 

Mulle tundub siiani uskumatu, et ühest vabatahtlikust laagris abiks olemisest võib tulla pakkumine, millest ma ei oleks osanud isegi unistada. Olen ülimalt õnnelik ja õnnistatud, et need asjad just niimoodi läksid ning saan nüüd anda endast parima, et olla noortele ja kogudusele nii hea noortejuht, kui oskan. Ootan huviga, mida tulevik toob!“

Scroll to Top